TOKHEIM BREIDT DIENSTVERLENING UIT DOOR

 

OVERNAME LPG-TAK



 

SAMENWERKING

Tokheim had de wens om nog meer kennis en kunde toe te voegen aan haar bestaande LPG-tak. "Daarom hebben wij dan ook de weloverwogen beslissing genomen om de LPG-activiteiten van Ballast Nedam IPM B.V/BK Services B.V. in Nederland en België per 1 september 2014 over te nemen", aldus een trotse Mario Broere, Managing Director van Tokheim Noord Europa.
Vanzelfsprekend versterkt deze overname de positie van Tokheim in de Benelux markt, maar nog belangrijker benadrukt Mario Broere: "Hiermee kunnen wij onze eigen LPG-tak verder optimaliseren en kunnen we onze klanten een nog vollediger en competitiever productenpakket aanbieden.

KENNIS

Met de overname van de LPG-activiteiten van Ballast-Nedam haalt Tokheim vele jaren aan ervaring in huis. De getrainde LPG-specialisten, die Tokheim vanuit Ballast Nedam overneemt, zijn gecertificeerd om nieuwe LPG-installaties op te leveren, alsook de service, het onderhoud en de keuringen van bestaande installaties uit te voeren. Hans Veerman, Directeur van Ballast Nedam, is blij met de overname: "Wij hebben in Tokheim Benelux een goede partij gevonden om met vertrouwen onze LPG-tak onder te brengen", aldus een tevreden Hans Veerman.

 

PERSPECTIEF

Met deze uitbreiding is Tokheim opnieuw een stap verder bij het aanbieden van haar diensten ten behoeve van installatie en onderhout van tankstations.

Klanten worden op deze manier nog meer gefaciliteerd om zowel installatie als onderhoud bij één leverancier onder te brengen.

 


Overgenomen uit Pompshop 30e jaargang 2014 nr. 10